Ανθρωπιστική Βοήθεια από την Περιφέρεια Αττικής στους πληγέντες κατοίκους της Καρδίτσας

Είκοσι δύο φορτηγά που μετέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από την Περιφέρεια Αττικής για τους πληγέντες κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας έφτασαν το μεσημέρι της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου στην πόλη της Καρδίτσας.

Στην τελετή παράδοσης της ανθρωπιστικής βοήθειας παραβρέθηκαν ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, οι Περιφερειάρχες Αττικής και Θεσσαλίας Γιώργος Πατούλης και Κώστας Αγοραστός, οι Δήμαρχοι Καρδίτσας, Μουζακίου και Σοφάδων και ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Ευθύμης Λέκκας.

"Κανένας δεν είναι μόνος του. Είμαστε όλοι μαζί και όλοι μαζί και θα νικήσουμε και θα πάμε σε επανεκκίνηση για την ανάπτυξη της ίδιας της χώρας" είπε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Αττικής.

"Ο καλύτερος τρόπος να πεις κάτι, είναι να το κάνεις. Μέσα σε καθένα από τα 22 φορτηγά, διεισδύει η αγάπη, η αλληλεγγύη και το ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο" δήλωσε ο  Κώστας Αγοραστός.

"Σήμερα είμαστε μάρτυρες της εθελοντικής προσφοράς και ενός κινήματος που έχει ανάγκη η σύγχρονη πραγματικότητα και η σύγχρονη κοινωνία" υπογράμμισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.